Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Κουμάντο ο Θρύλος από την αρχή!

Με γκολ του Ιβάν Μαρκάνο στο 53’ ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο τρίποντο στο 2012! 

Ο Θρύλος από την αρχή του ματς έδειξε τις διαθέσεις του και προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, ωστόσο το παιχνίδι του Ατρομήτου πάγωνε τον ρυθμό. 

Ανασταλτική φιλοσοφία και διπλή ζώνη άμυνας από την ομάδα του Γιώργου Δώνη, που προσπαθούσε να χαλάσει το παιχνίδι, παρά να δημιουργήσει. 

Στα πρώτα 45 λεπτά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καλές στιγμές, 65% κατοχή της μπάλας και  κινητικότητα, ωστόσο οι προσπάθειες των «ερυθρολεύκων» δεν είχαν επιτυχία, με το πρώτο μέρος να κλείνει στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο έτσι όπως εξελίχθηκε είχε  περισσότερο ρυθμό από το πρώτο, καθώς δειλά δειλά, φάνηκαν σε κάποιες φάσεις και οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε προλάβει να πάρει το προβάδισμα στο 53’, για να «ανοίξει» το ματς.  Ο Ιβάν Μαρκάνο ήταν ο… δράστης με γυριστή κεφαλιά σε κόρνερ του Φετφατζίδη από δεξιά.

Στη συνέχεια, άρχισαν οι αλλαγές που πάγωναν τον ρυθμό, αλλά ο Ολυμπιακός, παρά την άνοδο του Ατρομήτου διατήρησε το πάνω χέρι στο ματς και έφτασε μέχρι τη νίκη με 1-0, δείχνοντας ποιος κάνει κουμάντο στη Superleague. 

Ακόμη και στο τέλος του ματς, όπου το παιχνίδι έγινε πολύ δυνατό και τα σφυρίγματα του Δελφάκη επέτρεψαν στον φιλοξενούμενο να φτάσει κοντά στην περιοχή του Ολυμπιακού, δεν άλλαξε κάτι. 
Ο Θρύλος πήρε αυτό που ήθελε, τρεις σημαντικούς βαθμούς, που σε συνδυασμό με την γκέλα του… πρέσβη αλλάζουν τα δεδομένα στη βαθμολογία, με τους Πειραιώτες στο +6 με 2 παραπάνω ματς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου