Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο kill bill , ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΚΟΜΑ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ


Με τον Βασίλη Σπανούλη να επανέρχεται από τον τραυματισμό του, αλλά και με την επιστροφή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου να… παίρνει παράταση, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Τετάρτης με τον Ηλυσιακό (17:00), όπου θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σωρηδόν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, μπορεί να έχουν ελαχιστοποιηθεί, ωστόσο επιβεβλημένη, κρίνεται από τον Σέρβο κόουτς και η διαχείριση που πρέπει να γίνει στο υλικό.


Ο Βασίλης Σπανούλης λοιπόν συμπεριλήφθηκε στην 12άδα για το ματς με τον Ηλυσιακό και θα πάρει χρόνο συμμετοχής ώστε να αρχίσει να επανακτήσει τον ρυθμό του, ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί σε μία εβδομάδα με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ, ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μάντζαρης που έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.


Από κει και πέρα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς προτίμησε να παρατείνει λίγο ακόμα την επιστροφή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, με τον Έλληνα φόργουορντ να κάθεται στο πλάι του πάγκου και σε αυτή την αναμέτρηση, ενώ εκτός έμεινε και ο Πέρο Άντιτς για λόγους ξεκούρασης. Οι πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο 29χρονος φόργουορντ βρίσκεται στα όρια της κόπωσης γι αυτό και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.


Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν πήρε μαζί του για το ματς με το συγκρότημα των Ιλισίων και τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος ξεπέρασε μεν τον τραυματισμό του, τις τελευταίες δύο μέρες προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα αλλά δεν συντρέχει κανένας λόγος για να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς αμέσως, ενώ απών όπως είναι λογικό , θα είναι και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος που ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου