Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ... ΠΙΣΩ



Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Πειραιά στη συνέντευξη Τύπου μετά τη αναμπέτρηση σχολίασε αρχικά ότι: «Η αλήθεια είναι πως έχουμε παγώσει κάπως με το αποτέλεσμα. Δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, θα έπρεπε να έχουμε περισσότερο βάθος στο παιχνίδι μας και καθώς κυλούσε ο χρόνος θα έπρεπε να πιέζουμε περισσότερο».

Παράλληλα, τόνισε: «Στην αρχή πιστεύαμε ότι είναι εύκολο να περάσουμε την άμυνα της Δόξας, όμως καθώς περνούσε ο χρόνος και δεν το καταφέρναμε, ο αντίπαλος κλεινόταν όλο και περισσότερο πίσω και εμείς πηγαίναμε όλο και πιο μπροστά και δεν είχαμε κενό για να δράσουμε, αν εξαιρεθεί το δοκάρι και την ευκαιρία του Αβραάμ. Αν και πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε, όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο δύσκολο».

Ακόμη, ο Βαλβέρδε είπε: «Πολύ μεγάλη επιτυχία για τη Δόξα, έτρεξαν πολύ, και έπαιξαν καλά τον ρόλο τους, περιμένοντας πίσω, ενώ μπορούσαν να γίνουν και επικίνδυνοι».

Τέλος ο τεχνικός του Ολυμπιακού, υποστήριξε: « Η αλήθεια είναι ότι στα επόμενα παιχνίδια, αφού έχεις χάσει βαθμούς, νιώθεις περισσότερη πίεση. Τελικά δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και εύκολος αντίπαλος, και αν πιστεύαμε ότι το σημερινό είναι εύκολο, κάναμε λάθος. Σήμερα κάναμε ένα βήμα πίσω και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί από εδώ και πέρα, αν θέλουμε να νικήσουμε το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου