Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

«Σοβαροί, ιδίως οι μικροί»

Δεν θα μπορούσε να μην παρουσιαστεί ικανοποιημένος ο Ντούσαν Ίβκοβιτς από την ακόμα μία εκτός έδρας νίκη της ομάδας του και μάλιστα, δείχνοντας να μην επηρεάζεται από τις πολλές απουσίες.

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού, μιλώντας μετά το ματς με την Καβάλα, εξήρε την ομαδική προσπάθεια των παικτών του ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι τα νέα παιδιά αντιμετώπισαν με την πλέον δέουσα σοβαρότητα το ματς παρά τις ιδιαιτερότητες που είχαν δημιουργηθεί.

«Κερδίσαμε δίκαια αυτό το παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό ότι τέσσερις μέρες μετά τις γιορτές έχουμε πετύχει δυο σημαντικές εκτός έδρας νίκες», ήταν τα πρώτα λόγια του Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος συνέχισε λέγοντας πως «η Καβάλα παίζει σύγχρονο μπάσκετ και ο πρώτος μας στόχος ήταν να σταματήσουμε τα γκαρντ τους. Σε ένα βαθμό το καταφέραμε στην άμυνα. 

Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν άστοχοι και χάσαμε ριμπάουντ. Είναι σημαντικό ότι η σχέση ασίστ λαθών είχε θετικό πρόσημο για μας. Δείχνει ότι ήμασταν σοβαροί και κυρίως τα νέα παιδιά. Παρά τους πολλούς τραυματίες, παίξαμε καλό ομαδικό μπάσκετ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου